Kopen en verkopen van goud en zilver bij goudwisselwinkel.nl!

Wij bieden u de mogelijkheid om het maximale uit uw goud te halen door u de beste goudprijs uit betalen in contanten, gebaseerd op de hoogste goudkoers!

Bij goudwisselwinkel.nl kunt u terecht voor verkoop van al uw sieraden.
Wij zijn een toonaangevende organisatie die u een hoge prijs kan geven en een betrouwbare taxatie waar u zelf ook inzicht op heeft.

Allereerst testen we uw sieraden om te controleren welke gehalte uw sieraden zijn. Het komt vaak voor dat u onbewust in het bezit bent van sieraden uit het buitenland, waar ze vaak een hogere gehalte gebruiken. In Nederland zijn de meeste sieraden 14 karaat wat bestaat uit 58,5% zuiver goud. Daarnaast zijn er nog andere metalen samengevoegd zodat het sterker word. Landen zoals Turkije en Suriname hebben vaak een relatief hoog gehalte.

Het gehalte van gouden sieraden zijn meestal zichtbaar in de keurmerken van de sieraden. Hiernaast ziet u een lijst van de keurtekens. 14 Karaat goud bevat 58,5% zuiver goud, vandaar dat het de keurmerk heeft met 585. Zo kunt u zelf zien wat uw sieraden waard zijn.

Nadat uw sieraden getest zijn kunnen onze taxateurs zien wat het gehalte ervan is. Daarna leggen we uw sieraden op een professionele weegschaal en kunt u het exacte gewicht zien. Aan de hand van de actuele goud koers word het bedrag dat u ontvangt dan berekent. Zo bent u er zeker van dat alles 100% klopt. Zo niet, dan doen we het over.. Want eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.